torstai 5. huhtikuuta 2007

Lyhyesti

'Dump your children here’ box to stop mothers killing their babies
Desperate mothers are being urged to drop their unwanted babies through hatches at hospitals in an effort to halt a spate of infanticides that has shocked Germany.

At least 23 babies have been killed so far this year, many of them beaten to death or strangled by their mothers before being dumped on wasteland and in dustbins.

Brittisiskosten riita johti toisen kuolemaan
Halifaxilaisten siskosten riita sai järkyttävän lopun Englannissa, kun 16-vuotias tyttö kuoli 14-vuotiaan pikkusiskonsa veitseniskuihin. Veriteko tapahtui tyttöjen kotona.

Sijoitusneuvoja kavalsi 210 000 euroa
Kuopiolaisesta pankista lähes 210 000 euroa kavaltanut sijoitusneuvoja on tuomittu puoleksitoista vuodeksi ehdolliseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta ja törkeästä petoksesta.

Kuopion käräjäoikeus määräsi keskiviikkona 50-vuotiaan naisen myös 80 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Sperma on vähentynyt hedelmöitysklinikoilla jo nyt uuden lain vuoksi
Spermanluovuttajat lasketaan Suomessa tällä hetkellä yhden käden sormilla. Väestöliitosta ja Turun yliopistollisesta keskussairaalasta kerrotaan, että aikaisemmin luovuttajia on ollut tiedossa kymmeniä.

Hedelmöitysklinikoilla onkin nyt pulaa siemennesteestä. Syy on syksyllä voimaan astuva uusi hedelmöityshoitolaki.
(...)
Pulaa on myös munasolujen lahjoittajista, koska uusi laki koskee kaikkia sukusoluja. Helsinkiläiseltä Felicitas-klinikalta kerrotaan, että munasolujen lahjoitus on jo käytännössä loppunut.

Ei kommentteja: