torstai 3. toukokuuta 2007

Vaimo laittoi koiranpaskaa miehen ruokaan

Wife put excrement in man's curry
A disgruntled wife has admitted feeding her estranged husband a curry containing dog excrement after their relationship broke down.

Jill Martin, 47, pleaded guilty at Paisley Sheriff Court to culpable and reckless conduct against husband Donald Martin.

Suomeksi sanottuna avioliitton vakauteen tyytymätön ja omista harhaluuloistaan seonnut vaimo laittoi miehensä ruokaan koiranpaskaa ja nauroi räkäisesti päin naamaa miehen syödessä. Ilmaistakseen sairasta mieltään vahvemmin Jill Martin väitti ensin laittaneensa ruokaan arsenikkia, myöntäen, aivan kuin hyväsydämisyyttään, että laittoikin vain koiranpaskaa.

Heikkosydäminen olisi voinut saada kohtauksen ja kuolla siihen paikkaan. Tämä ei tietenkään tullut vaimon mieleen, tai sitten se nimenomaan oli tarkoitus.

Vaimo sanoo olleensa henkisen väkivallan uhri. Väite on erittäin helppo heittää ilmoille selityksenä ties millaisille teoille ja erittäin vaikea miehen todistaa vääräksi. Miehen kannalta tilannetta ei ainakaan helpota, että naista yleensä uskotaan oli väite totta tai ei.

Vaimo uskoi miehellä olleen suhteen, vaikka tosiasiassa tämä oli aloittanut uuden liiketoimen kertomatta vaimolle. Luuli, uskoi, epäili... jonka tietysti pitäisi olla oikeutus.

Mies teki ainoan oikean ratkaisun ja otti eron. Naiselle asetettiin lähestymiskielto sekä mieheen että yhteiseen kotiin. Varsinaisen tuomion antaminen lykättiin marraskuulle. Jos voisin vaikuttaa, määräisin naisen psykiatriseen arviontiin "määräämättömäksi ajaksi".

Ei kommentteja: