sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Lyhyesti - vko 23

Lapset lähes kuoliaaksi näännyttänyt äitipuoli 4 vuoden vankeuteen
Jennifer Wood's abuse of the two girls was so severe that they could have died if there had not been intervention, District Judge Douglas Roth said.

Nainen ampui miestään haulikolla selkään, tuomio 60 päivää?

Sängyllä maannutta miestään haulikolla selkään ampunut Mary Winkler voi selvitä miehensä tappamisesta vain 60 päivän tuomiolla.

Woman, 20, remanded over attack

For Sarah: Fury over at new paedophile TV show

Kumma kyllä tällaista teksiä ei kirjoiteta kun on kyse lapsiin sekaantuneista naisista, joita haastatellaan medioissa. Heitä ennemminkin voivotellaan ja säälitään, kohdellaan uhreina ja annetaan mahdollisuus selittää tekoaan ties millä tekosyillä ja jopa syyttää uhria rikoksestaan.

Itkevä Paris Hilton takaisin vankilaan
- Se ei ole oikein! Paris kiljui tuomion kuultuaan. (...) Kun poliisi raahasi Parisin mukanaan, seurapiirivamppi katsoi äitiään ja huusi nyyhkien "Äiti! Äiti!"

Piloille hemmoteltu erityiskohtelua nimensä, sukupuolensa, kauneutensa ja julkkisasemansa takia odottava lapsi. Miten kauas todellisesta elämästä - Simple life (Leidit landella) tv-sarjaa esitettiin Suomessakin - ja todellisuudesta voikaan ajautua?

Nainen surmasi miehen vesurilla Vaajakoskella
Jostakin syystä seurueeseen kuulunut 25-vuotias vaajakoskelainen nainen oli yhtäkkiä huitaissut vesurilla 47-vuotiasta miestä. Uhri kuoli heti, ja hänen vieressään istunut mies sai vamman käteensä.

Opiskelija kopioi koko pro gradunsa netistä

Naisopettajalla "sopimaton" suhde tyttöoppilaaseen

Naisopettaja syytteeseen tytön hyväksikäytöstä

Teacher gets 45 days for tryst with student

Naiselle, 60, syyte seksirikoksista, uhri 14-vuotias poika

Nainen käytti lapsia hyväkseen, kuvasi ja levitti materiaalia netissä

Susan Kurosen kirja menee syyteharkintaan

Halonen: Yleinen asevelvollisuus yhdistää kansaa
Yleinen asevelvollisuus ja naisten mahdollisuus vapaaehtoiseen varusmiespalvelukseen ovat presidentin mielestä osoittautuneet kansakuntaa yhdistäväksi tekijäksi.

Asevelvollisuus ei ole yleinen kun naisilla on siihen vapaaehtoisuuteen perustuva mahdollisuus ja miehillä vapauden menetyksen uhalla velvollisuus ja pakko. Bonuksena vapaaehtoisen asepalveluksen aloittanut nainen voi ensimmäisten 45 päivän aikana lopettaa ilman mitään syytä, tyyliin "ei tää ollu mun juttu, mut oli kiva kokeilla". Tätäkö on yleinen asevelvollisuus? Ehkä olisi syytä harkita todellista ja jokaiselle pakollista yleistä yhteiskuntavelvollisuutta.

Tyttöystävä puukotti kihlattuaan
Ainakaan tässä vaiheessa ei ole tullut ilmi, että ulkopuoliset olisivat joutuneet vaaraan, rikoskomisario Veli Pallonen Iisalmen poliisista kertoo.

Väkivallanteosta kommentoitua poliisin annettua yllä olevan lausunnon: "Tässä astui kuvaan naisväkivallan SVP-periaate, selittely, vähättely ja puolustelu."

Chicago woman awarded $184 million in divorce

Kotirouvan urakin voi olla taloudellisesti ilmeisen kannattava.

Nuori nainen puukotti miestä Iisalmessa

Ei kommentteja: